Банковият регулатор на Канада публикува окончателни насоки за това как

...
Банковият регулатор на Канада публикува окончателни насоки за това как
Коментари Харесай

Банковият регулатор на Канада излага окончателни насоки за защита срещу чужда намеса

Банковият регулатор на Канада разгласява дефинитивни насоки за това по какъв начин чака банките да се пазят против непозната интервенция и други опасности, свързани с целостта и сигурността.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Насоките от Службата на началника на финансовите институции идват, откакто федералното държавно управление разшири мандата на регулатора предишния юни, с цел да обхване тези области, ход, който също накара регулатора да усили фокуса си върху предотвратяването на прането на пари.

Формализираните упования обгръщат всичко - от гарантиране на „ положителния темперамент “ на членовете на борда и висшето управление и осъществяване на инспекции на предишното на чиновниците до ръководство на това кой има достъп до здания, сървъри и друга основна инфраструктура.

Толга Ялкин, асистент суперинтендант на OSFI, споделя, че до момента в който насоките се припокриват с доста области, които р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР