БАН предлага кандидатурата на Костадин Ганев за временно изпълняващ длъжността

...
БАН предлага кандидатурата на Костадин Ганев за временно изпълняващ длъжността
Коментари Харесай

БАН предлага Костадин Ганев за временен директор на НИМХ

БАН предлага кандидатурата на Костадин Ганев за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на Национален институт по метеорология и хидрология. Това стана на изключително съвещание на Управителния съвет на Българска академия на науките, състояло се през днешния ден за разискване на кандидатури за и.д. шеф на Национален институт по метеорология и хидрология п, оповестиха от пресцентъра на Българска академия на науките. Управителният съвет на Българска академия на науките реши да предложи кандидатурата на чл.-кор. дн Костадин Ганев за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на Национален институт по метеорология и хидрология - Българска академия на науките.
Управителният съвет заявява подготвеност да прегледа и кандидатури, препоръчани от Общото заседание на учените на Национален институт по метеорология и хидрология п, разнообразни от тази на освободения шеф и постъпили до 12.00 часа на 17 септември 2018 година В този случай УС на Българска академия на науките ще ги разиска на свое изключително съвещание на 17 септември 2018 година В случай, че няма постъпили кандидатури от ОСУ на НИМХ–БАН, в посочения период, УС на Българска академия на науките предлага на ръководителя на Българска академия на науките да назначи чл.-кор. дн Костадин Ганев за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на Национален институт по метеорология и хидрология Българска академия на науките.
УС на Българска академия на науките ще спомага според своите пълномощия за обезпечаване на естествена активност на Национален институт по метеорология и хидрология - Българска академия на науките до излизането на Института от структурата на Българска академия на науките, спазвайки нормативните актове на Република България, както и Закона за Българска академия на науките и устава на Българска академия на науките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР