Балкан (Ботевград) се наложи с 2:0 над дублиращия отбор на

...
Балкан (Ботевград) се наложи с 2:0 над дублиращия отбор на
Коментари Харесай

Балкан наказа дубъла на Славия в Ботевград

Балкан (Ботевград) се наложи с 2:0 над дублиращия тим на Славия в дуел от 15-ия кръг на Група " А " на Югозападната Трета лига. Две неточности в редиците на младите слависти им костваха загубата, а домакините вкараха по едно попадение през двете полувремена.

Балкан поведе в 14-ата минута на дуела. При една топка пред наказателното поле вратарят на Славия Илиев не се разбра с защитник и двамата се разминаха с топката. Павел Петков се възползва от това и на празна врата прати топката в мрежата.

В 68-ата минута резултатът стана 2:0. Тогава защитник на Славия извърши погрешно тъч в полето на своите и съдията отсъди тъча в интерес на Балкан. Домакините извършиха бързо, а Александър Асенов пусна чудесно в кулоар към Здравко Атанасов, който постави точка на разногласието с втори гол.

Балкан остава на второ място в класирането с 28 точки. Славия има 22 и е тъкмо над чертата на тимовете, които ще продължат в по-силната група през втората част от сезона. Славия се наложи над този противник в първия мач сред двата отбора с резултат 4:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР