Българското ринологично сдружение ще проведе международен безплатен практично-изследователски ринологичен курс

...
Българското ринологично сдружение ще проведе международен безплатен практично-изследователски ринологичен курс
Коментари Харесай

БРС организира безплатен международен...

Българското ринологично съдружие ще организира интернационален безвъзмезден практично-изследователски ринологичен курс на 23-и ноември 2018 година, петък, в УМБАЛ " Каспела ", гр. Пловдив. Този курс се организира за първи път в България и е под егидата на Европейската ринологична асоциация, Балканското съдружие по Оториноларингология и Българското съдружие по Оториноларингология, хирургия на глава и шия. Международните гост-лектори са от 2-ра Катедра по Оториноларингология към Аристотел Университета в гр. Солун, Гърция: Д-р Йорданис Констадинис, Д-р Цакиропулу и Д-р Чавриацамидис, какjо и Проф. Д-р Франко Фрати от Университета във Флоренция, Италия.

Научната стратегия стартира от 11 ч. в образователната зала (10 ет.q 2 блок) на УМБАЛ " Каспела " с лекции за обективните методики, които се употребяват в практиката при затруденото носно дишане; техника, която регистрира изчезнало подушване и лабораторни проби с алергични проби при пациенти с все по-нарасващия алергичен ринит в света. Участниците в курса, които са главно млади оториноларинголози и специализанти по УНГ болести от цяла България в следобедните часове ще се разделят на три групи и ще работят със своите ръце всяка една методика и по този начин ще усъвършенстват практическите си умения.

За хубав свършек на този новаторски ринологичен курс, проведен от Българското ринологично съдружие, участниците ще се причислят към празненствата в Стария град на гр. Пловдив и ще проведат задружна другарска вечеря.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР