Българското правителство трябва да продължи преговорите с Газпром. По отношение

...
Българското правителство трябва да продължи преговорите с Газпром. По отношение
Коментари Харесай

Филип Попов, БСП: Българското правителство трябва да продължи преговорите с "Газпром"

" Българското държавно управление би трябвало да продължи договарянията с " Газпром ". По отношение компенсацията на цените на газ предлагаме да се обложат свръхпечалбите на енергийните сдружения ", това сподели в " Твоят ден " по NOVA NEWS Филип Попов, ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия.

Като друга мярка социалистите оферират понижаване Данък добавена стойност за енергоносителите. " Това, че не ние сме нарушили контракта, съгласно Асен Василев, не значи, че не може да се продължат договарянията ", счита Попов.

" Няма по какъв начин да се реализира мир с калашник в ръка, изпратен от България. Ние неведнъж сме заявили отношението си към тази война и поддръжката си за Украйна, само че въоръжаването няма да промени хода на войната. Няма по какъв начин да реализираме мир с въоръжаване на едната страна ", съобщи още веднъж позицията на Българска социалистическа партия Филип Попов

" Правим всичко допустимо, отчитайки българския интерес, въоръжаването значи влизане в този спор. Абсурдно е да се твърди, че Българска социалистическа партия работи в полза на Русия, ние пазиме интереса на българските жители, които се притесняват от това, което може да се случи. България не изнася оръжие за Украйна или Русия ", повтори към този момент разобличените като погрешни опорки на Нинова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР