Българското правителство трябва да продължи преговорите с Газпром. По отношение

...
Българското правителство трябва да продължи преговорите с Газпром. По отношение
Коментари Харесай

Филип Попов, БСП: Българското правителство трябва да продължи преговорите с Газпром


" Българското държавно управление би трябвало да продължи договарянията с " Газпром ". По отношение компенсацията на цените на газ предлагаме да се обложат свръхпечалбите на енергийните сдружения ", това сподели в „ Твоят ден “ по NOVA NEWS Филип Попов, ръководител на ПГ на.

Като друга мярка социалистите оферират понижаване Данък добавена стойност за енергоносителите.

" Това, че не ние сме нарушили контракта, съгласно Асен Василев, не значи, че не може да се продължат договарянията ", счита Попов.

" Няма по какъв начин да се реализира мир с калашник в ръка, изпратен от България. Ние неведнъж сме заявили отношението си към тази война и поддръжката си за Украйна, само че въоръжаването няма да промени хода на войната. Няма по какъв начин да реализираме мир с въоръжаване на едната страна ", съобщи още веднъж позицията на Филип Попов

" Правим всичко допустимо, отчитайки българския интерес, въоръжаването значи влизане в този спор. Абсурдно е да се твърди, че работи в полза на Русия, ние пазиме интереса на българските жители, които се притесняват от това, което може да се случи. България не изнася оръжие за Украйна или Русия ", категоречен е депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР