Българското посолство в Република Северна Македония работи в тясно сътрудничество

...
Българското посолство в Република Северна Македония работи в тясно сътрудничество
Коментари Харесай

МВнР с последни данни за самолетната катастрофа в Македония

Българското посолство в Република Северна Македония работи в тясно съдействие с македонските управляващи по случая със злополуката на дребен аероплан „ Чесна “, при която починаха четирима български жители, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи, съобщи вести.бг.

``
реклама

Посолството ще окаже нужното подпомагане в процеса по идентифицирането на телата на четиримата починали, както и за посрещане на техните близки. Днес българският консул е участвал на приемането на телата на починалите в „ Съдебна медицина “ в Скопие. Очаква се идентифицирането да отнеме повече време. На мястото на случая не са открити документи, които евентуално са изгорели.

Във връзка с злополуката, станала през вчерашния ден във въздушното пространство на Република Северна Македония, посолството на България в Скопие е основало спешен щаб.

Останките от разрушилия се аероплан, летял по маршрут Охрид-София, бяха локализирани на 2 април 2019 година в 19:00 локално време на 4-5 км от връх Солунска глава в планината Якубица. Днес преди обяд избавителни екипи на управляващите в Република Северна Македония съумяха да стигнат до мястото на случая. По неофициални данни самолетът е паднал от височина 4200 метра и се е разрушил на надморска височина 2200 метра.

По информация от Ръководството на въздушното придвижване в Република Северна Македония самолетът е попаднал в мощна турболенция и водачът е изгубил надзор над полета.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР