Българското крило Здравко Димитров се разписа за отбора си в

...
Българското крило Здравко Димитров се разписа за отбора си в
Коментари Харесай

Здравко Димитров откри головата си сметка в Турция

Българското крило Здравко Димитров се разписа за тима си в турската Лига 1 (второ ниво) Сакарияспор, само че това не им оказа помощ да избегнат загубата с 1:2 при гостуването на Ризеспор.

Поражението в 31-ия кръг е второ за тях в последните три мача и с 55 точки те се подреждат на 4-о място. Ризеспор ги изпревари, откакто събра 57 и измести Ейюпспор от 2-ата позиция.

Начело е Самсунспор с 66, а в края на сезона първите два тима влизат непосредствено в Суперлигата. Заелите местата от 3-о до 6-о играят спомагателни баражи за една квота.

Гостите от Сакария направиха съществени пропуски преди почивката, само че в 52-ата минута бързото българско крило се разписа за 0:1. За него това е първи гол с екипа на зелено-черните.

Радостта на гостите обаче беше къса и единствено след три минути Джон Мери изравни за отбора от Черноморското крайбрежие. Срещата получи 11 минути добавено време и в последната секунда от него Сафербаръш Сака отсъди дузпа за домакините и сподели червен картон на поляка Михал Налепа.
 Здравко Димитров пред ТОПСПОРТ: Вече съм по-силен и умен, имам несвършена работа в Левски
Здравко Димитров пред ТОПСПОРТ: Вече съм по-силен и умен, имам несвършена работа в Левски

Крилото прям за седемте месеца, в които беше надалеч от футбола

След това отиде да гледа обстановката с ВАР, анулира аления картон и даде жълт на провинилия се поляк, само че дузпата остана. От 11-те метра някогашният футболист на Мидълзбро Яник Боласи вкара и оформи крайния резултат.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР