Българското европредседателство получи дарение 30 000 карти на София на

...
Българското европредседателство получи дарение 30 000 карти на София на
Коментари Харесай

Българското европредседателство получи дарение от 30 000 карти на София на английски език

Българското европредседателство получи подаяние 30 000 карти на София на британски език, оповестиха от пресцентъра на ведомството. Те ще бъдат раздавани на делегатите, идващи в столицата за присъединяване в срещите и събитията от Календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година.

Договорът за дарението бе подписан от министър Лилява Павлова и Ангелина Осенска, общоприет управител на AV Group – Bulgaria Ltd (Ей Ви Груп България ООД).

" Споразумението за спонсорство е израз на действителното съдействие сред страната и бизнесмените у нас за подготовката и реализирането на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година ", уточни министър Лиляна Павлова. Тя изрази откровената си признателност за дарението, наблягайки, че този жест е дал отговор на една от най-големите потребности при организацията на българското председателство.

" Тези карти са най-хубавото, което сме създали, взимайки от най-хубавото от целия свят ", сподели Ангелина Осенска при представянето на дарението. Тя акцентира, че за компанията е чест това бутиково издание да бъде предоставено на гостите на българското председателство. " Вярваме, че картата ще бъде измежду най-полезните движимости, които ще получат делегатите в събитията у нас следващата година и най-необходимата за един чужденец у нас. Sofia Map обгръща целия съвършен център на столицата и показва места за посещаване в свободното време ", акцентира тя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР