Българско агнешко на ТОП цена от 17,95 лв./кг. ще предложи

...
Българско агнешко на ТОП цена от 17,95 лв./кг. ще предложи
Коментари Харесай

Българско агнешко за Великден в Lidl

Българско агнешко на ТОП цена от 17,95 лева./кг. ще предложи Lidl за Великден  Български са и козунаците, и яйцата в магазините на веригата
За Великден Lidl ще предложи 100% българско агнешко на ТОП цена от 17,95 лева./кг. Агнешкото месо е от осем района в страната – Пловдив, Кърджали, Търговище, Сливен, Петрич, Шумен, Разград и Силистра, като клиентите на веригата могат да избират сред агнешки котлет с ребра за 17,95 лева./кг., агнешка предна четвъртина за 19,45 лева./кг. и най-предпочитаният избор – агнешка задна четвъртина за 20,95 лева./кг.

„ Близо 240 тона е българското прясно агнешко, което сме обезпечили за Великден. Така още веднъж заявяваме своята поддръжка за родните производители, макар високите изкупни цени в България тази година. Също толкоз значимо за нас обаче е българското качество да бъде налично за българина. Затова нарастването на нашата цена за крайни клиенти е минимално, приблизително 4% – сред 0,50 лева./кг. и 1 лева./кг. според от разфасовката. Останалата разлика в оскъпяването ще бъде напълно за сметка на Lidl. По този метод оставаме правилни на обещанието си, че при нас клиентът постоянно може да откри високо качество на добра цена “,  разяснява Боян Георгиев, шеф „ Стоково доставяне “ в Лидл България.
-->
Друго преимущество на агнешкото в Lidl е, че е единственото у нас със документ от международния водач в контрола на хранителни артикули SGS, който подсигурява неговото качество. То е опаковано в защитна атмосфера, което го резервира чисто и свежо. Допълнително улеснение е, че се предлага в фамилна разфасовка сред 2,5 и 3 кг.

Изцяло българско произвеждане са и козунаците, които ще предложи веригата за празника. Тук разнообразието е от над 23 типа. Клиентите могат да избират сред прясно изпечени от „ Фурната на Lidl “ или опаковани козунаци, измежду които и специфични оферти на цена от 1,45 лева в седмицата на Великден. С късчета шоколад, орехов заряд, със стафиди и портокалови корички, по класическа рецепта и даже ексцентричното за България панетоне, създадено в България, са единствено част от празничните усети.

При яйцата веригата още веднъж се доверява на родните производители. За празниците Lidl е приготвил разнообразни разфасовки български яйца, в това число от свободни кокошки и такива, обогатени със селен, от регионите на Добрич, Велико Търново, Сливен и Асеновград. В допълнение към родните оферти са и желаните за боядисване бели яйца, размер M, с полски генезис, както и био селекция.

Български ще са и свежите сезонни зеленчуци, неизменима част от великденската салата. От регионите на Пловдив, Пазарджик и Стара Загора са краставиците, зелените салати, спанакът, магданозът и копъра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР