Българският защитник Страхил Попов влезе в идеалния отбор на 15-ия

...
Българският защитник Страхил Попов влезе в идеалния отбор на 15-ия
Коментари Харесай

Страхил Попов попадна в идеалния отбор в Турция

Българският бранител Страхил Попов влезе в идеалния тим на 15-ия кръг на турската Суперлига, откакто направи доста мощен мач при успеха на Касъмпаша с 3:0 над Ризеспор. Оценката на Страхил беше 8,5 по десетобалната система и справедливо беше определен за десен бек в 11-те на кръга на телевизия BeINSports Турция.

Това е първа сходна номинация за благоевградчанина през сегашния сезон, откакто предходната година беше рекордьор с пет. Но това се дължи както на травмата, която го извади от терена за близо месец, по този начин и поради слабата форма на целия тим. С успеха с 3:0 над Ризеспор те събраха 15 точки и прекъснаха серията от четири следващи загуби, с цел да се задържат над зоната на изпадащите.

Общо двама футболисти от Касъмпаша са в идеалния тим на BeINSports, който е издигнат по системата 4-2-4. Любопитното е, че вратар е Адам Стаховяк - някогашният пазач на Ботев (Пловдив) от интервала 2013-2015 година, който сега пази на Денизлиспор и оказа помощ за триумфа с 21 като посетител над любимеца Трабзонспор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР