Българският защитник Петко Христов почти сигурно ще се върне в

...
Българският защитник Петко Христов почти сигурно ще се върне в
Коментари Харесай

Петко Христов се завръща в групата на Специя

Българският бранител Петко Христов съвсем несъмнено ще се върне в групата на италианския Специя, а даже и да не бъде титуляр, той най-малко ще седне на пейката, написа primocanale.it. Тимът има отчайваща потребност от усъвършенстване във всички линии, защото заема предпоследното 19-о място в Серия В, единствено с 1 победа от 15 мача и 10 точки. В събота следва посещение на Асколи, който не е в кой знае какъв брой по-добро положение, заемайки 17-о място с 13 точки.

След две следващи загуби против Сампдория и Парма, Специя на треньора Лука Д`Анджело е призована да обърне ужасната наклонност в Асколи. Петко Христов към момента няма и записана минута, защото мускулните му травми се оказаха по-тежки от първичните прогнози. Заради тази контузия Христов пропуща и всички мачове в националния тим на България през есента на 2023-а година.

В края на октомври също имаше упования Христов да се върне на терена, само че още веднъж това не се случи по медицински аргументи. Междувременно треньорът Алвини беше сменен с Лука Д’Анджело, само че резултатите не са се подобрили кой знае какъв брой.

Със сигурност за гостуването на Асколи няма да могат да употребяват титулярния полски вратар Бартоломей Драговски, който също е с контузия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР