Българският защитник Живко Миланов се завърна на терена след 3-месечно

...
Българският защитник Живко Миланов се завърна на терена след 3-месечно
Коментари Харесай

Живко Миланов: Бъдещето ми е свързано с АПОЕЛ

Българският бранител Живко Миланов се завърна на терена след 3-месечно неявяване в кипърския футболен шампионат и оказа помощ на първенеца АПОЕЛ да завоюва с 2:0 против гостуващия Ермис в последния есенен кръг. След дуела Миланов беше окуражителен за представянето си и за показания професионализъм от старши треньора Паоло Трамецани.

" Беше прелестно да го чуя. Винаги се пробвам да давам най-хубавото от себе си и се веселя, че треньорът е го е видял ", разяснява Миланов, който записа втори следващ мач като титуляр след срещата за купата в средата на седмицата против Агия Напа, извоювана с 5:0. " Винаги съм бил войник. Не бях играл през последните три месеца и се веселя, че още веднъж получих опция. Аз съм експерт, упражнявам крепко, без значение от обстановката. А на терена постоянно се старая да давам максимума за АПОЕЛ ", сподели още той.

" Радвам се, че завършихме годината с победа. Не беше елементарно и беше значимо да останем високо, тъй като това е нашата цел ",допълни бранителят. АПОЕЛ е водач в класирането с 32 точки, с точка повече от АЕЛ Лимасол, който през днешния ден приема Анортозис. " Бъдещето ми е обвързвано с АПОЕЛ. Имам контракт за още шест месеца с клуба. Ако АПОЕЛ не ме желае, ще седнем и ще беседваме, само че към този момент мисля единствено за АПОЕЛ ", сподели той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР