Българският вариант на закона Магнитски“ не е обсъждан и не

...
Българският вариант на закона Магнитски“ не е обсъждан и не
Коментари Харесай

Каримански: Български вариант на закона „Магнитски“ не е обсъждан с ИТН

Българският вид на закона „ Магнитски “ не е обсъждан и не е координиран с „ ИТН “ като съдружен сътрудник. Това сподели по време на брифинг в Народното събрание Любомир Каримански, ръководител на бюджетната комисия от „ ИТН “ (ИТН). Каримански отговори на журналистически въпрос бил ли е координиран тиражираният в общественото пространство като български вид на закона " Магнитски " законопроект с тях.

Депутатът Станислав Балабанов сподели, че от това, което е излязло в общественото пространство, излиза наяве, че въпросният план на законопроект е „ безспорен фашизъм “. " Ако това е минало през мозъка на някой политик - това е безспорен фашизъм и това не може да бъде подкрепено от обикновено мислещите хора ", коментира  Балабанов. Депутатът добави, че п озицията на Има Такъв Народ ще е изрично ясна по този въпрос.

Надявам се, че това просто е било обсъждано някъде там в Министерски съвет и се надявам по никакъв метод то да не бъде използвано, тъй като без съд и присъда, да действаш по този комунистически за нас метод, е аморално и неточно, разяснява депутатът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР