Българският туризъм не може да бъде различен от теченията в

...
Българският туризъм не може да бъде различен от теченията в
Коментари Харесай

Д-р Илин Димитров: Трябва да наблегнем на бранд "България"

" Българският туризъм не може да бъде друг от теченията в международния. Световният се възвръща с огромна скорост. Работата на министерството е съсредоточена върху това да ни нарежда добре на интернационалните пазари и да покаже, че сме подготвени да посрещнем всички искащи да посетят страната ни. И да подчертаваме върху позитивните страни ".

Това сподели пред БНР министърът на туризма доктор Илин Димитров.

Той беше безапелационен, че туризмът у нас се възвръща, само че - средства за реклама в никакъв случай не доближават.

" Започваме огромен план за цифровизация. Ще включим всички университети в страната, които имат предпочитание. Ще създадем национална база от забележителности, ще покажем страната си по съвременен метод. Проектът е взаимен с няколко министерства, с Неправителствени организации бранша ".

В предаването " 12+3 " министърът акцентира и работата върху бранд " България ", като задачата е да бъдат ангажирани най-големите платформи в света:

" Дълги години страната ни беше разпространявана от туроператорите. Това ще остане, само че желаеме да наблегнем на бранд " България ". Трябват ни седем думи, които да заковем на дъската и да кажем, че това са нашите неща, които ще популяризираме ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР