Българският туристически сектор има голям потенциал и трябва да обединим

...
Българският туристически сектор има голям потенциал и трябва да обединим
Коментари Харесай

Президентът: България може да развива всякакъв вид туризъм с богатата си история, култура, постижения и красива природа


Българският туристически бранш има огромен капацитет и би трябвало да обединим старания, с цел да демонстрираме България такава, каквато е – красива и богата на история, просвета, достижения и природа. Това съобщи президентът по време на присъединяване си в формалната гала по връчването на Седмите годишни награди в туризма.

Държавният глава връчи огромната премия в категория " Изборът на българите " на „ Исторически парк “ – село Неофит Рилски, община Ветрино, като премията одобри основателят на плана Ивелин Михайлов, оповестиха от пресцентъра на президента.

Туризмът в актуалния свят е основата, без която не могат да се развиват пълноценно останалите браншове от обществено-икономическия живот, посочи президентът.

Той уточни, че страната ни влага доста малко в реклама на своя туристически бранш спрямо други страни и открои капацитета на археологията, където има потребност от създаване на прилежаща инфраструктура, с цел да бъдат многочислените ни археологически обекти по-достъпни за визити на посетители от целия свят.





Президентът поздрави за напъните представителите на туристическия отрасъл, които макар компликациите, съумяват да реализират значими триумфи в своята активност.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР