Българският тенинист Григор Димитров осигури втора победа за България на

...
Българският тенинист Григор Димитров осигури втора победа за България на
Коментари Харесай

Григор Димитров донесе втора победа за България на АТП Къп

Българският тенинист Григор Димитров обезпечи втора победа за България на новия шампионат АТП Къп. Той не остави подозрения в превъзходството си и за малко над час игра победи първата ракета на Молдова Раду Албот с 6:2, 6:3.

По-рано денем в Сидни Димитър Кузманов съумя да преодолее Александър Козбинов в срещата на вторите ракети след 6-1 7-5 и по този начин мачът на двойки остава без значение за крайния излаз.

В него Раду Албот и Александър Козбинов се оправиха със съпротивата на Григор Димитров и Александър Лазаров, преодолявайки ги с 6-4 7-6(4).

"Толкова доста българи има в Австралия, че няма по какъв начин всичко да не върви чудесно. Много е елементарно да се отпуснеш и да играеш в тази отборна конкуренция. Когато ми липсва сила, съотборниците ми я доставят. Благодарим за поддръжката, всичко върви към този момент. Те ме въодушевяват, забавляваме се дружно, любуваме се на тениса, само че и го оставяме настрани от време на време. Обядваме дружно, вечеряме дружно, майтапим се. Всеки демонстрира чудесна дисциплинираност, постоянно може да се желае повече, само че към този момент се оправяме доста добре ", разяснява Григор Димитров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР