Българският телеком Vivacom става първият мобилен оператор у нас, който

...
Българският телеком Vivacom става първият мобилен оператор у нас, който
Коментари Харесай

Този български телеком преминава към изцяло неограничени тарифни планове

Българският телеком Vivacom става първият мобилен оператор у нас, който ще предлага напълно неограничени нови проекти за всичките си консуматори. Това оповестиха от компанията по време на събитие в столицата, на което беше подчертано, че това новъведение е значимо както за по-доброто развиване на бизнеса на телекома, по този начин и за потребителите.

Експерти от сектора разясняват, че най-вероятно е въпрос а време останалите телекоми, които оперират на българския пазар, също да обновят проектите си, с цел да останат конкурентни.

Колкото до Vivacom, до смяната се стига, след извършено изследване измежду 3300 консуматори. То е посочило, че клиентите най-вече недоволстват от неразбираемите предложения и рестриктивните мерки в интернет проектите или минутите.
 Българските мобилни оператори пускат безвъзмезден роуминг в Украйна
Българските мобилни оператори пускат безвъзмезден роуминг в Украйна

Сънародниците ни няма да заплащат за диалози, известия и мобилен интернет

Всички нови проекти, без значение от тяхната цена, са с неограничени минути и интернет. Разликата ще бъде в скоростта, разясниха от компанията.

Неограничените мобилни цени са годни за всички частни и бизнес клиенти, които са сключили нови контракти или са преподписали старите си.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР