Българският стартъп Nula.bg привлече нова инвестиция в размер на 270

...
Българският стартъп Nula.bg привлече нова инвестиция в размер на 270
Коментари Харесай

Българският стартъп Nula.bg привлече нова инвестиция от 270 000 евро

Българският стартъп Nula.bg притегли нова инвестиция в размер на 270 000 евро за развиването на първата в България облачна услуга за ръководство на счетоводство и финанси. Рундът за финансиране беше сполучливо приключен в края на януари, а задачата му – да се обезпечат средства за развиване на платформата в посока внедряване на услуги, основани на изкуствен интелект и излизане на интернационалните пазари. Стартъп компанията е подкрепена от влиятелен български фонд и бизнес ангели. 
 
Софтуерното решение Nula.bg съставлява централизирана онлайн платформа, която има освен счетоводна и финансова част, само че разрешава и работа с държавната администрация. Мисията на компанията е да подкрепи дигитализацията на българския бизнес, която е значим фактор за конкурентоспособността на стопанската система. Въпреки последната статистика, направена от Института за развиване на мениджмънта (IMD) в Швейцария, от която стана ясно, че България регистрира спад в Световната ранглиста за цифрова конкурентоспособност, съгласно екипа на компанията се следи позитивна наклонност във връзка с настройката за цифровизация у нас.
 
" Дигиталната промяна разрешава на компаниите да се приспособяват към бързо изменящите се условия и да дават отговор на условията на клиентите си по-бързо и по-ефективно. Тя дава опция за по-добро ръководство на данни и информация, което е от значително значение за вземането на стратегически решения. Облачните решения, да вземем за пример, обезпечават еластичност и скалабилност, които разрешават на предприятията да се развиват и порастват без обилни вложения в инфраструктура. Това е от значително значение, изключително за дребните и междинните предприятия (МСП), които желаят да понижат оперативните си разноски и да подобрят конкурентоспособността си ", разяснява Мартин Матеев – създател и изпълнителен шеф на българската стартъп компания Nula.bg и основен идеолог за основаването, сполучливото пускане и развиване на новаторското софтуерно решение за ръководство на бизнес финанси.
 
През тази година българският стартъп чака да организира серия от събития, ориентирани към дребния и междинен бизнес в България, за популяризирането на изгодите от дигитализацията.  Предстои компанията да разгласи и самодейността си за поддръжка на образованието, осигурявайки опция на студентите да работят със модерно облачно решение и да се допрян до действителната бизнес среда по време на образованието си.
 
 Българският стартъп Nula.bg притегли нова инвестиция от 270 000 евро Българският стартъп Nula.bg притегли нова инвестиция от 270 000 евро Източник: Steam
Повече за Мартин Матеев
Мартин Матеев е създател и изпълнителен шеф на българската стартъп компания Nula.bg. Той е сериен бизнесмен с над 15 години опит в областта на интернет стартъпите в Ню Йорк, Съединени американски щати. Мартин Матеев е основен идеолог за основаването, сполучливото пускане и развиване на новаторското софтуерно решение за ръководство на бизнес финанси Nula.bg, воден от задачата си да подкрепи дигитализацията и модернизирането на бизнес средата в България.
 
Мартин Матеев приключва бакалавърска степен по компютърни науки в университета Ramapo College of New Jersey в Америка, като през годините приключва и курсове по логика на психиката и антропология в New School of New York. В ранните години на своята кариера, той се занимава с програмиране и компютърни технологии, като бързо става специалист в региона. Неговата пристрастеност към технологиите и развиването на интернет го води до редица сполучливи предприемачески инициативи. В Америка той е основен механически шеф (CTO) и подкрепя сполучливото развиване на новинарския и медиен уеб страница MIC, който е фокусиран върху настоящи събития, просвета, технологии и обществени въпроси.
 
Мартин Матеев съчетава своите механически познания с обстойно схващане за логиката на психиката и човешкия аспект в бизнеса. Този интегриран метод му оказва помощ да създаде решения, които освен дават отговор на техническите условия, само че и разсънват интереса и мотивацията на хората да ги употребяват. След като учи и работи в Америка, той се завръща в България с задачата да подкрепи дигитализацията и модернизацията на бизнеса и институциите.
 
Повече за Nula.bg
Nula е онлайн бизнес програмен продукт, създаден за новаторско и интелигентно ръководство на финансите, счетоводството, личния състав и данъчните отговорности. Той е подобаващ както за притежатели на бизнеси, по този начин и за финансово-счетоводни компании, работещи с микро, дребни и междинни предприятия.
 
С възходящата нужда за по-ефективно и несъмнено ръководство на финансите, Nula дава опция за следене на данни и разбори в действително време, които служат като катализатор за взимането на осведомени и стратегически бизнес решения. Nula освен дава бистрота и сигурност в ръководството на финансите, само че и автоматизира ръчните и повтарящи се процеси, което води до значително понижаване на оперативните разноски.
 
С технологии, основани на изкуствен интелект, Nula усъвършенства финансовите интервенции и подкрепя бизнеса да реализира непоклатимост и напредък. Иновативното софтуерно решение, създадено от българската стартъп компания Nula.bg е благонадежден сътрудник за всеки бизнес, ориентиран към реализиране на финансов триумф и конкурентно преимущество в динамичната среда на актуалния пазар.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР