Българският спорт през кризисната 2020 година се отъждестви с достигането

...
Българският спорт през кризисната 2020 година се отъждестви с достигането
Коментари Харесай

Нокаутът на Джошуа срещу Кобрата под №11 за 2020 година, ето всички 50

Българският спорт през спешната 2020 година се отъждестви с достигането до четвъртфинал на US Open на Цветана Пиронкова, европейската купа по битка на Едмонд Назарян и борбата за международните трофеи в тежка категория на Кубрат Пулев.

За страдание, Кобрата беше нокаутиран от Антъни Джошуа в деветия рунд, само че прецизността на осъществяването на завършващия удар от английския боксьор беше избрана за 11-ата най-хубава през 2020 година. На първо място по нокаут за годината в пробната ранглиста бе ъперкътът, дело на Джервонта Дейвис, който справедливо като че ли събра поздравленията на боксовата общественост, въпреки да е противоречиво дали и комбинациите на Джошуа да не заслужаваха по-високо място в " класирането ".

Позитивното в събирането на 50-те нокаута тази година е, че голям брой от тях са получени с крошета в тялото, които са най-подценяваният удар в бокса за не толкоз осведомените почитатели, само че провалите от тях са унищожителни във всеки смисъл на думата.

Изгледайте подбраните 50 нокаута през 2020-а година и преценете дали сте съгласни с подредбата и дали някой не е останал " ощетен ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР