Българският шампион Лудогорец ще иска да се подсили с двама

...
Българският шампион Лудогорец ще иска да се подсили с двама
Коментари Харесай

Лудогорец иска атакуващ халф от Бразилия

Българският първенец Лудогорец ще желае да се укрепи с двама офанзивни футболисти до началото на пролетния дял в efbet Лига. Смята се, че „ орлите “ ще търсят атакуващ халф, който да работи зад нападателя, и крило.

Както е известно, Рик Джонатан ще бъде навън от терените за половин година поради тежката травма, която получи по време на лагера на тима в Турция. Каули Оливейра пък може да напусне „ Хювефарма Арена “, като интерес към него има от страна на корейския Чонбук, а оферта за него от Панатинайкос към този момент беше отхвърлена.Медиите в Бразилия пишат, че Лудогорец е насочил взор към футболиста на бразилския гранд Коринтианс. Става сума за 29-годишният Луан Виейра, който има контракт края на календарната 2023-а година. В момента управлението на клуба води договаряния за преустановяване на договора, само че към момента не е реализирано съглашение. Клубът желае да е по взаимно единодушие, до момента в който футболистът желае да получи отплата, тъй като взима много висока заплата и ще получи добра сума, в случай че е по виновност на Коринтианс.

Бразилците обмислят дали да него пуснат и чартърен, като алтернатива е точно Лудогорец, както и още няколко тима. През втората половина от предишния сезон Луан бе под наемв Сантос. Той е играл още за Гремио, Катадувензе, Танаби и Америка СП. Досега в никакъв случай не е напускал родината си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР