Българският шампион Лудогорец планира да плати 700 хил. евро, за

...
Българският шампион Лудогорец планира да плати 700 хил. евро, за
Коментари Харесай

Лудогорец ще откупи изцяло правата на Игор Тиаго

Българският първенец Лудогорец възнамерява да заплати 700 хиляди евро, с цел да откупи цялостните права на 21-годишния централен нападател Игор Тиаго, настояват медиите в Бразилия. Той е младеж на Крузейро и бразилският гранд към момента държи 25% от правата на му. Според информация на портала Deus Me Dibre Лудогорец е подготвен да придобие напълно неговата благосъстоятелност. В Бразилия настояват, че сходна уговорка е залегнала в контракта сред двата клуба, което значи, че Крузейро няма опция да откаже завършване на договорката.

Игор Тиаго заигра в първия тим на южноамериканския гранд през 2020 година, като записа 65 мача с 10 гола и 3 асистенции, само че след изпадането на отбора изживя сложен интервал, преди прехвърлянето в Лудогорец.

През сегашния сезон нападателят има 48 дуела във всички шампионати, в които вкара 18 гола и направи 11 асистенции, а в последните седмици има решителен принос за мощната форма откъм резултати на Лудогорец, отбелязвайки няколко извънредно скъпи попадения.
 Генк напира за Игор Тиаго Генк напира за Игор Тиаго
Припомняме, че преди дни медиите в Белгия писаха, че кандидатът за купата в страната Генк напира за кариоката. Ръководството на клуба е дало зелена светлина за 7 възможни прехвърлянето през лятото, като измежду тях проличава името на Тиаго от разградчани. Треньорът Йохан Боскамп е сложил като намер едно в листата Йорис Каембе от Шарльороа.

Интерес към нападателя демонстрира и Брюж, както и други европейски клубове. Вероятно точно възможна многомилионна договорка за него е повода Лудогорец да бърза да откупи правата му от Крузейро.

Тиаго дойде в Разград при започване на 2022 година, като тогава " орлите " заплатиха към 700 хиляди евро за 75% от собствеността му.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР