Българският разследващ журналист Христо Грозев обяви, че няма никакви съмнения,

...
Българският разследващ журналист Христо Грозев обяви, че няма никакви съмнения,
Коментари Харесай

Христо Грозев: Нямам съмнения, че смъртта на Алексей Навални не е естествена!

Българският проверяващ публицист Христо Грозев разгласи, че няма никакви подозрения , че гибелта на съветския опозиционер.

Пред „ bTV “ той акцентира, че даже пропагандистки съветски канали, които по принцип са свързани непосредствено със специфичните служби, са нарекли това политическо ликвидиране . И изиска да знае за какво ние би трябвало да се съмняваме в техните думи

Именно Христо Грозев е този, който направи документален филм за Навални . Лентата завоюва и „ Оскар “. 

Той разкри, че през последната седмица Навални още веднъж и то за следващ път е бил вкаран в карцер . Това било направено в нарушаване на всички закони на Русия, както и даже на нейната Конституция. В карцера Навални е изкарал близо 300 дни

Грозев подложи под подозрение и направената аутопсия . Той разяснява обстоятелствата, съгласно които Навални тази заран се е разхождал и е умрял. Експертното умозаключение, което и е формалното на Русия е, че в тялото му е била открита тромбоза . Но Грозев изиска да разбере по какъв начин толкоз бързо е била направена тази аутопсия и даже към този момент има и умозаключение от нея. 

Грозев акцентира, че е доста комплицирано да се планува какво ще се случи в Русия след гибелта на Навални . Но изясни, че сега младежите там са в цялостен потрес и по тази причина чака да има нова вълна от огромни митинги и то макар репресиите. 

Българският проверяващ публицист щял да запомни Навални като единственият човек, който е имал действителен късмет да смени на президентския пост в Москва Владимир Путин . Той е бил един от дребното, поради които обществото е било готово да излезе на улицата. 

Именно заради тази причина той не виждал обстановка, при която Русия да бъде призната от света като евентуален сътрудник. Напротив. Режимът там трябвало или да бъде спрян, или да бъде погубен. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР