Българският професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев планира да

...
Българският професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев планира да
Коментари Харесай

Кубрат Пулев отново на ринга през май или юни

Българският професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев възнамерява да изиграе идващия си мач в Чикаго през май или юни, оповестява fightnews.com.

Повече изясненост за детайлите към идната намира се чакат в идващите седмици.

Зауерланд го закъса, желае Кубрат да заплаща за треньора и да се готви у нас

"С моя екип обсъждахме опцията за дуел против Томаш Адамек в Чикаго, само че той е зает с мач на 21 април в Полша и за него е прекомерно скоро да излезе отново на кръга на мечтаните от нас дати през май или юни ", разяснява Пулев, който е втори в ранглистата на IBF, четвърти в класацията на WBA и пети в подреждането на WBC.

Българинът, който има 25 победи в 26 мача като експерт (13 с нокаут), сега е в Чикаго, с цел да поддържа по-малкия си брат Тервел (7 победи с нокаут в 7 мача), който ще има мач в петък против Тристан Джеймс (САЩ) в полутежка категория.

Той посети залата в града "Уинтръст Арина " и остана впечатлен.

"Това е ужасно място за бокс. Чикаго е страховит град с доста българи, поляци и други народи, които с наслада биха гледали забавни мачове. Сигурен съм в това. Ще се боксирам тук, най-малко един път, а по-късно ще забележим какво ще стане ", разяснява още Кубрат Пулев.

"Мога да срещна всеки, на всяко място, само че бих желал да предизвикам полски противник, изключително Артур Шпилка, Мариуш Вах - ще ви удрям в личния ви град ", сподели още той.

Кубрат Пулев също по този начин предвижда, че международният първенец на WBC Дионтей Уайлдър ще победи в събота кандидата Луис Ортис.

"Двамата са положителни боксьори, само че Уайдър ще завоюва. Ортис изобщо не трябваше да получава опция да бие против Дионтей, тъй като беше заловен със неразрешени стимуланти. Не е почтено по отношение на другите боксьори, когато измамниците се връщат толкоз бързо на кръга. Всеки, който е заловен с допинг, би трябвало автоматизирано да бъде дисквалифициран за две години. Но това е бокс, спорт без правила. Мразя измамниците, тъй като аз работя прекомерно крепко, с цел да реализира всичко ", сподели още Пулев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР