Българският продуцент STANI представя най-новата си песен, озаглавена „Reggaeton да

...
Българският продуцент STANI представя най-новата си песен, озаглавена „Reggaeton да
Коментари Харесай

STANI и Verry с горещ летен хит - slava.bg

Българският продуцент STANI показва най-новата си ария, озаглавена „ Reggaeton да зазвучи “, която е в осъществяване на певицата Verry.

За младата изпълнителка това е дебют на българската сцена.

Лятното регетон парче към този момент се радва на интереса на феновете и има всички шансове да се трансформира в един от шлагерите на сезона.

STANI и Verry се срещат в България, откакто и двамата са живяли в чужбина дълго време.

Благодарение на любовта си към музиката намират доста бързо общ език и стартират да работят дружно по разнообразни планове.

Работата по първия им взаимен план „ Reggaeton да зазвучи “ продължава няколко месеца.

„ През април планирахме да заснемем доста свежо и лятно видео в Гърция. За страдание поради оповестеното изключително състояние проектите ни се трансформираха.

Решихме да зарадваме българската аудитория с публично лирик видео, с желанието да им подарим хубава страст “, споделят изпълнителите. „ Reggaeton да зазвучи “ е по музика и текст на Verry и аранжимент на STANI, а режисьор на лирик видеото е Reezy Rane.

STANI е музикален продуцент на електронна денс музика, като от няколко месеца интензивно работи в България и търси млади гении.

През 2014г. показва в България плана „ Rhythm Makes You Higher “, дружно с Irene Tera, който не е провокира интереса на родните малките екрани и радиа, само че е предаван с огромен триумф в Дания.

Във видеото на „ Rhythm Makes You Higher “ вземат участие ТВ водещата Константина Живова, балет „ NOVA “, 120 бели плъха, 30 змии и 20 великански тарантули, режисьор на видеото е Мартин Макариев.

С него STANI взе участие в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген.

През 2018г. показва формалния саундрак към кино лентата „ Привличане “, който е измежду най-гледаните филми на всички времена в България.

За основаването на саундтракът STANI „ притегля “ американската певица, трикратна носителка на Грами – Тифани Фред (Tiffany Fred).

През ноември 2019 година STANI показа формалния саундтрак към кино лентата „ Диви и Щастливи “ с присъединяване на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза

Григорова-Макариев, Койна Русева, Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и още веднъж под режисурата на Мартин Макариев.

Ето и формалното видео на „ Reggaeton да зазвучи “: https://www.youtube.com/watch?v=vDA5ZmS1RDM
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР