Българският президент Румен Радев се е срещнал с американския си

...
Българският президент Румен Радев се е срещнал с американския си
Коментари Харесай

Президентът Радев на среща с Тръмп в Париж

Българският президент Румен Радев се е срещнал с американския си сътрудник Доналд Тръмп, с който е провел къс диалог на формалната вечеря, дадена от домакина Еманюел Макрон нощес. 

 

" Съединени американски щати са наш съдружник, постоянно има тематики от съвместен интерес ", сподели пред публицисти Румен Радев през днешния ден. " Срещата с президента Тръмп беше като всички други такива срещи на публична вечеря.  Срещите по тези мотиви са значими ", добави българският държавен глава.

Президентът Румен Радев бе в грациозен черен костюм, а вратовръзката му кореспондираше със синята рокля на брачната половинка му. Двамата минаха сред скулптурите в музея хванати за ръка, съобщи Канал 3.

Съпругата на българския президент Десислава Радева заложи на синя рокля за формалната вечеря в Париж в навечерието на отбелязването на 100 години от края на Първата международна война. Тя се състоя в парижкия музей " Орсе " в събота вечерта. На нея, с изключение на българската президентска двойка, участваха и останалите публични лица за грандиозното събитие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР