Българският плувец Йосиф Миладинов остана на 16-о място в дисциплината

...
Българският плувец Йосиф Миладинов остана на 16-о място в дисциплината
Коментари Харесай

Йосиф Миладинов пред БНТ: Ще се опитам да се представя по-добре на 100 метра бътерфлай

Българският плувец Йосиф Миладинов остана на 16-о място в дисциплината 50 метра бътерфлай на международното състезание по плувни спортове, което се организира във Фукуока, Япония.

Една от огромните очаквания на българското плуване, се подреди на 8-о място в своята полуфинална серия и по-късно изясни за какво се е стигнало до този резултат.

" Коридорът не е проблем, че бях на 8-и. Видяхте просто след старта къде бях. Това беше казуса като цяло. На подготовка го върша, само че през днешния ден не се получи ", сподели пред Българска национална телевизия Миладинов на въпрос дали това, че е плувал в последния осми кулоар е оказало въздействие.

В сериите сутринта той направи своето най-хубаво персонално достижение през годината - 23.36 секунди. На полуфинала обаче остана 8-и с резултат от 23.40 секунди.

" Ще се опитам да се показва по-добре на 100 метра бътерфлай. Иначе конкуренцията не се понижава, в случай че отсъстват някои състезатели, тъй като има прекомерно доста, които плуват на същото високо равнище. Генерално се старая да покрия олимпийски норматив ", сподели още Миладинов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР