Българският парламент ще вземе едно много пораженческо, унизително и снишаващо

...
Българският парламент ще вземе едно много пораженческо, унизително и снишаващо
Коментари Харесай

Горан Благоев: Когато се снишаваме не показваме достойнство, подкрепата за Украйна е проява на солидарност

Българският парламент ще вземе едно доста пораженческо, унизително и снишаващо решение, във връзка даването на военнотехническа помощ за Украйна. Такова безпокойство изрази в предаването „ Делници “ по телевизия Евроком общественикът, публицист и историк Горан Благоев  Горан Благоев Горан Благоев е български публицист и историк. Той е роден на 3 август 1967 година в гр., представител на " ", оповестиха от пресцентъра на партията.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3727
По тематиката Благоев напомни прословутите думи на Тодор Живков във връзка перестройката: „ Снишаваме се, снишаваме се, да мине бурята, пък да забележим какво ще стане “.

„ Когато се снишаваш, ти не показваш достолепие и пред сътрудниците си, и пред враговете “, безапелационен бе историкът, който, дружно с други общественици и интелектуалци приканиха Народно събрание да подкрепи Украйна с всичко належащо.

На въпрос, във връзка някои отзиви, че за отбрана на украинското небе би трябвало да се грижат украинците, Горан Благоев  Горан Благоев Горан Благоев е български публицист и историк. Той е роден на 3 август 1967 година в гр. сподели: „ Както виждаме, войната надалеч не завърши за 2 или 3 дни, както пророкуваше и нашият държавен глава и висш главнокомандващ. Така че украинците каквото могат си се грижат. Въпросът е за проявата на взаимност “.

Благоев напомни, че съвсем всички европейски страни членки на НАТО са дали помощи, до момента в който България и Унгария не заемат позиция. Той се причисли към мнение на наш боен анализатор, за предлагането на президента да изпратим в Украйна защитни жилетки и каски за мирното население, че това може да трансформира хората във боен обект в очите на съветския агресор: „ Това ще значи да покажеш на агресора, че тези хора може да са военизирани “. Трябва да се помогне на украинската войска, безапелационен бе Горан Благоев  Горан Благоев Горан Благоев е български публицист и историк. Той е роден на 3 август 1967 година в гр., който съобщи, че сега украинската страна се бори, освен за своята независимост, само че и за непоклатимост и успокоение на Европа.

Журналистът риторично запита Българска социалистическа партия, в лицето на Корнелия Нинова, които се борят да не се даде оръжие на Украйна, какво вършат, с цел да може въпреки това Русия да има по-толерантно отношение към България, за което се снишава. „ Русия по този начин или другояче ни разгласи за неприятелска страна накуп с всички останали европейски страни, без значение дали предоставяме оръжие или не “, напомни Горан Благоев  Горан Благоев Горан Благоев е български публицист и историк. Той е роден на 3 август 1967 година в гр..

По мотив предлагането за преименуване на булеварда пред съветското посолство в София, Благоев показа мнение, че като нация би трябвало да мислим за националното си достолепие, с цел да няма по-късно мотив да се счита, че стихийно преименуваме улици. „ Така след 9 септември са преименувани улиците “, разяснява журналистът и посочи, че по-скоро би трябвало да търсим нашите знаци на равноправност от Русия. „ Струва ми се, че в случай че желаеме по някакъв метод да се отърсим от съветското въздействие и да покажем европейско мислене, по-скоро площадът пред посолството да се назова Борис Немцов, както имаше преди време такава концепция и аз персонално съм поставил подписа си под нея. Това е знак на взаимност към демократично мислещите хора в Русия, които също страдат от режима на Путин “.

Горан Благоев  Горан Благоев Горан Благоев е български публицист и историк. Той е роден на 3 август 1967 година в гр. прикани общинските съветници да обмислят предлагането доста трезво. Той напомни още, че е измежду хората, които упорстват да се върне остарялото име на 36-о учебно заведение, което до 1951 година е носило името на военачалник Иван Колев, а в този момент носи името на обичания публицист на Сталин – Максим Горки. Генерал Иван Колев - бесарабски българин, обвързван с днешните украински земи, русофил по душа, който обаче се бори и побеждава руснаци с думите „ какво търсят казаци в нашата Добруджа “, е и сполучлив вид за преименуване на булеварда пред съветското посолство.

Историкът и публицист Горан Благоев  Горан Благоев Горан Благоев е български публицист и историк. Той е роден на 3 август 1967 година в гр. е измежду интелектуалците, които от доста време насам упорстват и за разглобяване паметника на руската войска, а фигурите да се реалокират в музея на тоталитарното изкуство. „ Този монумент непрестанно припомня за война, за експанзия и няма място в центъра на София “. Благоев изрази и позиция, че е вярно да се отнеме орденът „ Св. цар Борис – Покръстител “, даден на Путин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР