Българският отбор на сабя жени се класира на 12 място

...
Българският отбор на сабя жени се класира на 12 място
Коментари Харесай

Българските сабльорки завършиха 12-ти на Световната купа в Батуми

Българският тим на сабя дами се класира на 12 място в шампионата в Батуми (Грузия), годен за Световната купа. Олга Храмова, Йоана Илиева, Белослава Иванова и Емма Нейкова влязоха измежду най-хубавите 16 в конкуренцията на още 25 тима.

В първата среща от елиминациите отборът ни победи Узбекистан с 45:39. В идната среща, за влизане измежду най-хубавите осем, българките отстъпиха пред представителките на Съединени американски щати с 37:45. Сабльорките ни поведоха в резултата, само че по-опитните съпернички не позволиха изненада и стигнаха до успеха, като в следствие приключиха шампионата на второ място.

В дуела за систематизиране на местата от 9 до 16 отборът ни победи Турция с 45:40, а по-късно отстъпи пред Китай след извънредно оспорвана игра с 43:45.

В срещата за 11-12 място българките изгубиха от Хонконг с 44:45, откакто изоставаха в резултата през съвсем цялото време, само че в последната промяна Олга Храмова стигна от 36:40 до 44:44 и един туш не ѝ доближи, с цел да обърне резултата. В последна сметка България се класира на влиятелното 12 място.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР