Българският онлайн букмейкър - WINBET, обсъжда възможността да насочи инвестициите

...
Българският онлайн букмейкър - WINBET, обсъжда възможността да насочи инвестициите
Коментари Харесай

WINBET с интерес за партньорство с Ливърпул

Българският онлайн букмейкър - WINBET, разисква опцията да насочи вложенията си във Висшата лига на Англия. Причината компанията да обмисля изострен завой в политиката си е готвените рестрикции в България на рекламата в хазарта.

Отговорните фактори във компанията считат, че в случай че се стигне до сходни недомислени дейности, забраняващи рекламата, продуктът мъчно ще стига до клиените.



Подобно е мнението и на останалите
хазартни оператори, които също към този момент преразглеждат политиката си. За информация - по публични данни на комисията по хазарта операторите в България са платили 200 милиона налози за 2017 години, спрямо 2012, когато са 20 милиона.

WINBET е главен спонсор на " армейците ", Дунав и Ботев (Враца).



Освен това подкрепя и Кубрат Пулев, както и доста други спортисти, клубове и голям брой спортни начинания. Българският оператор се развива с много бързи темпове и навлиза в редица европейски пазари.



За задачата от компанията изследват опцията да станат спонсори на тазгодишния финалист в Шампионската лига - Ливърпул. Английският гранд се изправя против Реал Мадрид в Киев.

Българската
хазартна компания неслучайно се е спряла на Ливърпул. От една страна ще извоюва още по-силни позиции отвън границите на нашата татковина, защото марката “Ливърпул” продава. От друга пък продуктът ще стига гладко до десетките хиляди почитатели на Ливърпул в България.

Освен това огромна част от последователите на ЦСКА са симпатизанти и на Ливърпул. Практиката демонстрира, че в Англия се отнасят с нужното почитание към всеки лицензиран
букмейкър, който е подготвен да подкрепя спорта. В Англия разпоредбите за реклама са точни и ясни, а не парадокси, както се възнамерява да станат в България за лицензираните букмейкъри.

За никого не е загадка, че във Висшата лига на Англия е всеобща процедура на фланелките на тимовете да стои логото на лицензирани
букмейкъри, които интензивно подкрепят футбола, който е един от най-атрактивните в Европа.

Цели девет тима от Висшата лига през този сезон популяризираха букмейкърски къщи на своите фланелки. Това са Евертън, Нюкасъл, Уест Хам, Стоук Сити, Борнемут, Бърнли, Кристъл Палас, Хъдърсфийлд и Суонзи. Всички останали клубове пък имат спонсорски контракти с
букмейкърите.



Интересна детайлност е, че главният спонсор на Евертън е хазартният оператор SportPesa. Това е кенийска компания, която е благосъстоятелност на българи. Тя си партнира и с Арсенал. Сумата, която SportPesa заплаща годишно за спонсорството на Евертън, е 9,6 милиона евро.



Китайски
букмейкър Fun88 пък грее на фланелките на Нюкасъл. Спонсорската сума е почти същата като тази на Евертън.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР