Българският национален вратар Николай Михайлов е в сферата на интересите

...
Българският национален вратар Николай Михайлов е в сферата на интересите
Коментари Харесай

Бенфика с интерес към ... Ники Михайлов

Българският народен вратар Николай Михайлов е в областта на ползите на Бенфика (Лисабон), а португалските първенци незабавно търсят най-малко един състезател на този пост, написа вестник А Бола.

В момента лисабонските "орли " имат за вратата двама 37-годишни ветерани: бразилецът Жулио Сезар, играл най-вече за Интер (Милано), и безконечната запаса Пауло Лопеш, който е бил в много по-скромни тимове в локалната Лига, само че за Бенфика има 7 мача за 5 години. Третият вратар е младо момче, което идва от Витория Сетубал и евентуално ще бъде командирован в Бенфика Б.

А Бола твърди, че алтернатива номер 1 е Лукаш Храдецки, роден в Словакия финландски национал. Той е състезател на немския Айнтрахт (Франкфут), само че договорът му е до 2018-а година и би трябвало да се заплати трансферна сума. Той идва във Франкфурт през 2015-а година от Брьондби за 2,5 милиона евро.

Други разновидността за Бенфика са младоците Предраг Райкович от Макаби (Тел Авив) и Алекс Мерет, който е благосъстоятелност на Удинезе, само че за втора година ще играе чартърен за СПАЛ Ферара. И като последващо име в листата излиза Николай Михайлов, който е свободен сътрудник. Някои почитатели във форумите на Бенфика даже приканват управлението да направи договорка с Михайлов, който е задоволително първокласен и в това време ще се спестят пари на клуба, защото няма да се заплаща трансферна сума.

29-годишният Михайлов за последно игра в турския втородивизионен клуб Мерсин Идманюрду, който изпадна в третото равнище с финансов фалит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР