Българският национален отбор за младежи до 21 години завърши наравно

...
Българският национален отбор за младежи до 21 години завърши наравно
Коментари Харесай

Късен щурм на България U21 стигна само за равенство срещу Косово

Българският народен тим за младежи до 21 години приключи наедно 1:1 против състава на Косово в дуел от квалификационна група " D " за европейското състезание през 2025-а година.

На стадион " Александър Шаламанов " в София двата отбора ни предложиха доста трагичен дуел, в който несъмнено " лъвчетата " могат да съжаляват, че не стигнаха до триумфа, защото играха с човек повече в заключителните минути, когато в действителност падна и изравнителният гол за момчетата на Александър Димитров.

Преди да стигнем до тези епизоди обаче още в самото начало родните футболисти трябваше да понесат тежък удар, защото изостанаха в резултата след единствено 8 минути игра, когато Ардит Тахири означи дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на Никола Илиев.

Повратният миг в дуела пристигна в 82-ата минута, когато Анди Хоти от състава на гостите бе изпъден с пряк червен картон за жестоко влизане против Георги Николов.



Това даде напълно самодейността на българите, които при започване на спомагателното време стигнаха и равнене на резултата посредством Мартин Сораков, който се разписа с превъзходен изстрел от отдалеченост и даде задоволително време на своите съотборници да потърсят цялостния поврат в даденото от съдията 11-минутно продължение.

За страдание, нов гол във вратата на Косово не падна и по този начин срещата приключи при тъждество 1:1.

По този метод България U21 остава на третото място в подреждането в тази група с 5 точки и 4 изиграни срещи, до момента в който косоварите са четвърти с един пункт по-малко при същия брой мачове. Лидер е тимът на Германия с две победи от два мача и актив от 6 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР