Българският национален отбор по волейбол за мъже продължава да търси

...
Българският национален отбор по волейбол за мъже продължава да търси
Коментари Харесай

България няма право на грешка срещу Куба в Лигата на нациите

Българският народен тим по волейбол за мъже продължава да търси втората си победа в тазгодишното издание на шампионата Лига на нациите. В неделя „ лъвовете “ се изправят против Куба без право на неточност. Срещата от шампионата в Група 4 започва в 14:00 часа и ще се играе в Орлеан, Франция, като ще може да я наблюдавате онлайн в ефира на MAX Sport 2.

Възпитаниците на Пламен Константинов изгубиха трите си мача дотук на френска земя, като имат общо едвам един триумф и шест провали, което им отрежда 14-ата позиция с пет точки. До момента в шампионата във Франция „ трикольорите “ отстъпиха на Аржентина с 0:3 гейма, на Канада с 1:3 гейма и на Бразилия с 0:3 гейма.

От друга страна Куба са последни, 16-и в класирането, със същите индикатори като българите, само че имат 3 пункта в актива си. Единственият триумф на кубинците пристигна против Бразилия с 3:2 гейма.

Последната среща на България против Куба беше в груповата фаза на Световното състезание през 2018-а година, когато „ лъвовете “ побеждават с безапелационното 3:0 гейма.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР