Българският национален отбор по волейбол играе при резултат 0:0 гейма

...
Българският национален отбор по волейбол играе при резултат 0:0 гейма
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Франция - България 23:20

Българският народен тим по волейбол играе при резултат 0:0 гейма против Олимпийския първенец от Токио 2020 Франция в конфликт от 1/8-финалите на Европейското състезание за мъже, на което сме съдомакини дружно с Италия, Северна Македония и Израел. Мачът в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна може да го наблюдавате на уеб страницата.

В груповата фаза българите не се показаха по най-убедителния метод, като позволиха непредвидени загуби от Испания (1:3 гейма) и Хърватия (1:3 гейма) и два триумфа над Финландия (3:1 гейма) и Украйна (3:1 гейма).

Възпитаниците на Пламен Константинов изиграха може би най-силния си мач при загубата от Словения с 0:3 гейма в последна си среща от груповата фаза. „ Трикольорите “ изтезаха актуалните европейски вицешампиони и това дава причина за дребна доза оптимизъм за идния мач с „ петлите “.

От своя страна, Франция завоюва първото място в групата в Израел, само че позволи изненадващо проваляне от Румъния с 1:3 гейма. Звездата на „ петлите “ Ървин Нгапет пропусна някои от първите дуели поради травма и сигурно не е в най-хубавата си спортна форма. Момчетата на Андреа Джани сигурно имат класа и дълбочина в състава си, само че на Евроволей 2023 към този момент не демонстрират най-хубавата си игра, от което може да се възползва България.

Със сигурност публиката ще окаже за следващ път голямата си поддръжка, като „ лъвовете “ са подкрепяни от над 5 хиляди фенове по трибуните.

LIVE | ПЪРВИ ГЕЙМ:

Срещата стартира чудесно за нашите, които поведоха с 2:0 точки, само че французите съумяха да извърнат до 3:2. Отлична офанзива по острия диагонал на Александър Николов направи 3:3. Единична обсада на Мартин Атанасов даде преднина на България при 5:4. Мартин Атанасов нападна по правата за 7:6. Ас на Мартин Атанасов и 8:6. Страхотна обсада на Николай Колев и Цветан Соколов даде преднина от 3 точки при 9:6. Технична офанзива на Александър Николов и 10:7 за „ лъвовете “.

LIVE 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР