Българският национален отбор по футбол завършва годината с две контролни

...
Българският национален отбор по футбол завършва годината с две контролни
Коментари Харесай

Гледайте финалните за годината мачове на футболните национали в ефира на БНТ

Българският народен тим по футбол приключва годината с две контролни срещи - против Кипър на 16 ноември и против Люксембург на 20 ноември.

И в двата мача представителният ни отбор ще гостува. След чудесните усещания, които тимът остави след първите два дуела под управлението на селекционера Младен Кръстаич и успехите против Гибралтар и Северна Македония в Лигата на Нациите през септември, в този момент " лъвовете " са окуражени да покажат на последователите, че триумфите не са инцидентни.Тимът пътува на следващия ден заран за Кипър.

Българската национална телевизия ще излъчи и двете другарски срещи онлайн - в сряда от 20:00 часа е мачът против Кипър. Студиото по Българска национална телевизия 3 с водещ Иво Бързаков стартира в 19:30 часа, посетители ще бъдат Пламен Николов и Стоян Орманджиев, коментатор на срещата е Илиян Енев.

След това националният тим пътува за Люксембург, където в неделя, 20 ноември, ще гостува още веднъж. Мачът е от 16:00 часа, като ще се излъчва по Българска национална телевизия 2, а студиото стартира още веднъж половин час по-рано. Гости на Иво Бързаков ще бъдат Ангел Славков и Антони Здравков, а на коментаторския пулт феновете ще чуят Петър Василев.

И за двете срещи Българска национална телевизия ще има собствен делегат на място - Росен Станчев, който дружно с оператора Анатолий Грозданов, ще предават всичко най-съществено от лагера на националите и ще дадат опция на аудиторията да чуе първите отзиви от нашия щаб директно след края на двата мача.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР