Българският национален отбор по футбол задълбочи кризата, в която се

...
Българският национален отбор по футбол задълбочи кризата, в която се
Коментари Харесай

Девети пореден мач без победа за селекцията на Кръстаич

 Efbet2023 Horizontal
Българският народен тим по футбол задълбочи рецесията, в която се намира, откакто загуби с 0:2 в другарски мач от Албания. Срещата в Тирана усили серията без триумф, която е към този момент девет дуела.

Казим Лачи в 41-ата и Ернест Мучи в 81-ата минута донесоха заслужената победа на домакините.

Албанците, които оглавяват групата си в квалификациите за Евро 2024, са без загуба в шест следващи мача. В семействата си този отбор е с четири следващи победи, в които даже не позволява гол.

В рамките на 90-те минути българските играчи насочиха единствено един прецизен удар. Стори го Кирил Десподов още преди почивката, само че изстрелът му беше слаб и даже не затрудни вратаря на Албания.

В офанзива българският отбор не съумя да сътвори съвсем нищо рисково и да затрудни албанците. Съставът се беше прибрал в отбрана и разчиташе единствено на изритани топки, изключително през първата част.

 

Грешките в отбрана обаче не липсваха. При първото попадение Лачи беше оставен непокрит в наказателното поле и вкара, откакто топката стигна до него при благополучен рикошет. Второто попадение падна след отдалечен шут на Мучи.

За сметка на това България още веднъж игра безлично и не се видя никаква смяна след
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР