Българският национален отбор по футбол гостува на Литва в мач

...
Българският национален отбор по футбол гостува на Литва в мач
Коментари Харесай

Футболните национали гостуват на Литва за първа победа в квалификациите

Българският народен тим по футбол гостува на Литва в мач от група G на квалификациите за Евро 2024. Двубоят е в Каунас от 16.00 часа и ще бъде излъчен по Българска национална телевизия.

България е без точка в групата досега след загуби от и. Тимът на Младен Кръстаич би трябвало да победи, с цел да резервира най-малък късмет за класиране. За разлика от предходните мачове, този път в отбора е голмайсторът на Първа лига, откакто Кръстаич го включи в състава.

Литва също няма точки. Тимът е изиграл единствено един мач досега, като загуби с 0:2 от Сърбия като посетител.

Кръстаич чака тежък мач против Литва: " Литовците са млад тим, сходен на нашия, искащ да се потвърждава, само че към момента изграждащ се. " В дните преди мача медии в Сърбия оповестиха, че Кръстаич ще бъде уволнен при неприятен резултат в Литва.

 Кръстаич: Националният тим има качества, само че няма опит Кръстаич: Националният тим има качества, само че няма опит

Халфът на " Вердер " Илия Груев се надява този път отборът да стигне до победа: " Очаквам стилен и нападателен тим. Но ние ще играем с самообладание, с цел да победим. Вече няма тим в Европа, който да се бие елементарно. Така че и Литва няма да се съобщи. "

Капитанът на отбора Кирил Десподов, че тимът ще гони победа против Литва и " добър резултат " в семейството против Сърбия в Разград на 20 юни.

Мачът с Литва ще е първият, в който националите ще играят с новия юбилеен екип, създаден от " Макрон " във връзка стогодишнината на Българския футболен съюз (БФС).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР