Българският национален отбор по баскетбол ще изиграе тази вечер своя

...
Българският национален отбор по баскетбол ще изиграе тази вечер своя
Коментари Харесай

България приема Австрия в търсене на първи успех в третия етап на предквалификациите за Евробаскет 2025

Българският народен тим по баскетбол ще изиграе довечера своя втори дуел от третия стадий на предквалификациите за Евробаскет 2025, като момчетата на Росен Барчовски одобряват отбора на Австрия в " Арена Ботевград " от 18:00 часа.

" Лъвовете " започнаха акцията си с тежко проваляне при визитата си на Норвегия, тъй че през днешния ден нашите момчета ще излязат в търсене на наложителен триумф, в случай че желаят да останат в битката за място в същинската фаза на квалификациите за идващото европейско състезание.

Селекционерът Росен Барчовски към този момент разгласи, че ще разчита на същите 12 състезатели, които имаше разполагаем и за мача против " викингите ", след който той бе много сериозен към изявите на своите баскетболисти.

Надеждите са, че те ще покажат радикално друго лице довечера в Ботевград, където се чака да получат и солидна поддръжка от локалната аудитория.

В същото време противникът в лицето на Австрия идва у нас в търсене на първи триумф от повече от година насам, като селекционерът на Вундертима Крис О‘Шей е оптимист за възможностите на своя отбор против България.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР