Българският национал Валентин Антов започна като титуляр за Монца и

...
Българският национал Валентин Антов започна като титуляр за Монца и
Коментари Харесай

Валентин Антов беше титуляр при равен на Монца

Българският национал Валентин Антов стартира като титуляр за Монца и остана на терена 60 минути при равенството 2:2 като посетител на Удинезе в дуел от 29-ия кръг на Серия А. Точни за гостите от покрайнините на Милано бяха Андреа Колпани и Николо Ровеля, до момента в който Санди Ловрич и Бето от дузпа бяха точни за „ фриуланите “.

Така Удинезе събра 39 точки и се изкачи до 10-ото място в Серия А, до момента в който Монца е 13-и с 35 точки на сметката си. 

Двубоят на „ Дачия Арена “ стартира отлично за домакините, които поведоха в резултата в 18-ата минута.

Уолъс центрира добре от фланга, а в наказателното поле Санди Ловрич надскочи отбраната на Монца и вкара гол в долния десен ъгъл.  

Три минути преди приключването на половин час игра още веднъж Ловрич имаше късмет да вкара, откакто стреля от границата на наказателното поле, само че Микеле Ди Грегорио съумя да плонжира и да избави.

След почивката обаче Монца излезе видоизменен и в 48-ата минута Карлос Аугусто подаде към Андреа Колпани, който стреля по земя и преодоля вратаря на домакините за 1:1.

В 56-ата минута обратът стана цялостен, откакто Стефано Сенси изведе Николо Ровеля в наказателното поле и шестицата не сбърка, вкарвайки втори гол.

След час игра Валентин Антов бе сменен от Лука Калдирола, като Монца продължи да е по-активен. Когато изглеждаше, че „ бианкоросите “ ще си тръгнат с трите точки, Андреа Петаня не внимаваше и извърши нарушаване в личното си наказателно поле.

Съдията Лука Масини отсъди дузпа, от която Бето прати топката в мрежата и по този начин фиксира крайното 2:2.  
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР