Българският национал Чавдар Костов много успешни две години в Македония

...
Българският национал Чавдар Костов много успешни две години в Македония
Коментари Харесай

Интерес за Чавдар Костов от отбори от няколко държави

Българският национал Чавдар Костов доста сполучливи две години в Македония и със мощните си изяви с екипа на Работнички Скопие провокира интереса на разнообразни тимове.

Костов би трябвало да вземе решение къде ще продължи кариерата си, а съгласно сътрудника му Йоргос Патапатиу от организация „ Интерперформансис” лятото ще е доста прелестно за българския състезател

„ Той беше най-хубавият състезател в шампионата, най-хубавия чужденец, първи изпълнител на клуба си и най-хубав бранител. Наистина извънредно сполучливи два сезона. Това лято ще бъде доста прелестно. Наистина има доста огромен интерес към Чавдар Костов освен от Македония и от България, само че него също по този начин доста го харесват в гръцкото първенство”, показа за GONG.BG познатият управител.

„ Вече има 2-3 запитвания за него. Но би трябвало да изчакаме още малко, тъй като плейофите още се играят в Гърция и в множеството шампионати. Отборите към момента си вършат сметки по отношение на бюджетите и треньорите, които ще ги водят. Но несъмнено за Чавдар Костов има голям интерес от 3-4 страни. Смятам, че той ще подпише рано”, добави още Йоргос Патапатиу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР