Българският народ каза, че нито една партия не може сама

...
Българският народ каза, че нито една партия не може сама
Коментари Харесай

Борисов: Изключителното единомислие, което имат двете работни групи, ще е тъжно да бъде проиграно

„ Българският народ сподели, че нито една партия не може сама да се оправя. Всеки водач, който не регистрира този факт, не може да отговори на нито един от вашите въпроси ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на консултациите с президента Румен Радев. „ Сякаш думите, изречени, са алена линия във времето. Хората споделиха – без ГЕРБ не може, само че не споделиха и че единствено с ГЕРБ може.

Най-стабилното за Еврозоната, Шенген, ПВУ можем да отговорим и сега. Преди най-голямата добродетел на една партия беше да сложи страната пред партийното, в този момент е обраното – или това, което си споделил, или нищо. Винаги може да се откри различен проект, само че няма да даде вероятности на страната ", сподели още Борисов.

„ Няма да оставим страната да навлезе във банкрут - ще се опитаме да сме виновни за бюджета. Полагаме старания, търпеливи сме, тъй като изключителното единодушие, които имат депутатите от двете работни групи, е тъжно да бъде проиграно поради загуба от няколко депутати. Има късмет да се сформира държавно управление ", добави Борисов.

На консултациите участват водачът на ГЕРБ Борисов, Десислава Атанасова и Томислав Дончев.

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова заяви, че до края на идната седмица ще бъдат определени и съставите на парламентарните комисии, като изясни, че приоритет са законите, които с ПП-ДБ записаха като значими освен за тях като обединения, само че и за страната – ПВУ, Еврозоната, Шенген, както и двата закона, които касаят правосъдната промяна. Тя означи значимостта на закона за българската енергетиката и закона за Българска народна банка.

" Минималният период, в случай че реализираме освен сред двете обединения сериозна договореност и с останалите ПГ, можем да кажем, че в границите на две или три седмици ще бъдат прегледани при съкратени периоди допустимо най-вече закони ", сподели Атанасова, като добави, че ще се употребяват и специалистите и на министерствата виновни за тях, тъй че да се спазят периодите за второто заплащане по ПВУ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР