Българският нападател Николай Тодоров кара пробен период в шотландския втородивизионен

...
Българският нападател Николай Тодоров кара пробен период в шотландския втородивизионен
Коментари Харесай

Българин започва проби в Шотландия

Българският нападател Николай Тодоров кара експериментален интервал в шотландския втородивизионен Дънди Юнайтед, оповестява "Скотиш Сън ". 22-годишният таран е свободен сътрудник, откакто при започване на януари разтрогна по взаимно единодушие контракта си с Риети след 4 гола и 2 асистенции в 20 срещи за италианския треторазряден отбор през есента.

Тодоров се пробва да впечатли мениджъра Роби Нелсън на "Танадайс " и да парафира с Дънди Юнайтед, който се бори за промоция за елита. Интерес към българина има и от страна на различен шотландски втородивизионен Грийнок Мортън, както и от още няколко клуба от Острова. Тодоров има опит в локалния футбол.

Той подписа с елитния Хартс през юли 2016 година след два сезона в Академията на Нотингам Форест, само че не съумя да се утвърди в клуба от Единбург и беше преотстъпван поредно на Каудънбийт, Ливингстън и Куин оф дъ Саут, за които записа 68 мача с 14 гола във всички шампионати. 191-сантиметровият българин тренира няколко дни с Локомотив Пловдив по-рано през месеца, само че реши да се завърне в Шотландия с вярата да си обезпечи контракт там.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР