Българският нападател Божидар Краев изигра пореден силен двубой за своя

...
Българският нападател Божидар Краев изигра пореден силен двубой за своя
Коментари Харесай

Божидар Краев с добри изяви при успеха на неговия Уелингтън Финикс

Българският нападател Божидар Краев изигра следващ мощен дуел за своя Уелингтън Финикс, а отборът победи Уестърн Сидни Уондърърс с 2:0 вкъщи. Мачът беше от 9-ия кръг на А-лигата.

Краев стартира на върха на офанзивата на своя отбор, като беше сменен надълбоко в добавеното време на второто полувреме от Айзък Хюс.

Гол на домакините беше анулиран в края на първата част за игра с ръка на Костас Барбарусис. Малко след подновяването на мача капитанът на гостите Марсело застъпи Краев в наказателното поле. Главната реферка на мача беше привикана за изгледа обстановката за евентуална дузпа за новозеландския клуб, само че реши, че няма учредения да уточни бялата точка.

В 86-ата минута Краев прати топката във вратата на Уестърн Сидни Уондърърс, откакто засече подаване отляво, само че се оказа в състояние на засада.

Уелингтън Финикс поведе в продължението на втората част. Костас Барбарусис се възползва от неточност на Марсело в защита и прати топката във вратата. Малко по-късно Бенджамин Олд вкара втори гол за домакините.

Отборът на Божидар Краев е водач във краткотрайното класиране с 20 точки. Уестърн Сидни Уондърърс заема трета позиция с пет точки по-малко.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР