Българският модел Мила Христова е била една от гостенките на

...
Българският модел Мила Христова е била една от гостенките на
Коментари Харесай

Адриана Лима прави комплименти на българка

Българският модел Мила Христова е била една от гостенките на фамозното благотворително празненство на сър Елтън Джон преди церемонията по раздаването на премиите „ Оскар “, с което от 27 години събира пари за болните от ХИВ и СПИН.

Родната хубавица е била в компанията на супермодела Адриана Лима. „ Поговорихме си като колежки.

Адриана ми сподели „ Много си красива, скъпа А роклята ти е невероятна. Откъде я имаш “. И аз се почувствах доста горда, че е от български дизайнер “, показа пред Epicenter.bg Христова, която е блестяла в тоалет на София Борисова.

„ Носителката на Оскар за грим Кейт Биско пристигна със статуетката си. Дори ми предложи да я подържа и да се фотографирам с нея, само че аз й отговорих „ Твоя си е и заслугата за нея - също “. А пък един от най-големите музикални продуценти на съвремието -

Куинси Джоунс предложи да седна в скута му.. Както можете да се досетите, отхвърлих “, добавя Мила, която е приключила магистратура по стратегически маркетинг в Лондон.

Сред звездите на тазгодишното празненство бяха Хайди Клум, Парис Хилтън, Майкъл Дъглъс, Шарън Стоун, Бритни Спиърс, Кейти Пери, Стивън Тайлър, Никол Шерцингер и даже Дензъл Уошингтън.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР