Българският мъжки отбор получи шанс да участва на престижния турнир

...
Българският мъжки отбор получи шанс да участва на престижния турнир
Коментари Харесай

България получи шанс да играе на ATP Cup от 1 януари |

Българският мъжки тим получи късмет да взе участие на влиятелния шампионат АТР Cup, който стартира на 1 януари 2022 година в Сидни.

Първата ракета на Австрия - Доминик Тийм, разгласи публично, че няма да може да играе нито на шампионата от ATP 250 в Сидни, нито на АТР Cup. Причината е, че австриецът е настинал в Дубай и с медицинския му екип са решили да пропусне двете съревнования, с цел да възвърне изцяло.

Доминик даже се е отправил към дома си в Австрия, вместо към Австралия.

България бе първа запаса за влиятелната отборната конкуренцията и след отказването на Тийм получи късмет да взе участие за повторно в нея. Все още се чака публично известие от уредниците на шампионата. По чоп отборът на Австрия се падна в група със съставите на Русия, Австралия и Италия. 

В началото на 2020 година нашият тим взе участие в първото издание на АТР Cup в състав Григор Димитров, Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев. Българите победиха сензационно Англия, а по-късно и Молдова и изгубиха от Белгия, след което поради " въртележка " в класирането на гр.С не продължиха напред.

Успешното показване на отбора му донесе признанието Отбор на 2020 година в анкетата измежду спортните публицисти в България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР