Българският Кен малко преигра в кулинарното шоу. След като не

...
Българският Кен малко преигра в кулинарното шоу. След като не
Коментари Харесай

Благо Мастагарков – голям позьор в „Черешката на тортата”

Българският Кен малко преигра в кулинарното шоу. След като не съумя да завоюва „ Игрите ” Мастагарков реши да нападна върха на „ Черешката на тортата ”. Облечен с куртка като началник готвач сервира четири степенно меню, което включваше питка, няколко типа разядки, обичайната салата от домати, нарязани на шайби, с печени чушки и овче сирене. А за главно сервира свинско бон филе с дижонска горчица, оваляно в билкови трохи. Десертът му бе тирамису с кафе и бишкоти.

Но феновете заподозряха, че Благо не подготви всичко самичък и разясняват: „ Симпатяга е тоя Мастагарков, само че не мисля, че всичко сготви самичък. Крема за десерта му беше авансово подготвен, чушки и патладжани извади от буркани, авансово марновано месо, билковите трохи подготвени, гъбения сос и той подготвен, чушките за салатата авансово опечени, а питката изглеждаше все едно я омесил различен. Той единствено сглоби десерта, запечата и опече месото, отъркаля го в трохите, опържи 5 аспержи, постави пюрето от авансово сварените картофи и поля малко сос. Не се видя и да реже доматите за салатата. Не знам за какво, само че тая  негова независима вечеря ме усъмни.  Иначе се появи като прелестен хазаин със подреден дом, красиво спретнат маса,балансирано меню и вкусно изглеждаща храна. Имаше и уелкъм дринк и десерт на меката мебел, дарове и изненада! Всичко по конец! ”

А различен фен прибавя: ”Ама и тая Оряшкова незабавно го поряза с 1 точка, не обичала кафе и бишкоти, но го излапа всичкото, видя се празната й чаша, ще я забележим и нея каква е стопанка на следващия ден! ”

Автор:Bg mama

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР