Българският футболист Станислав Иванов, който играе в американския Чикаго Файър

...
Българският футболист Станислав Иванов, който играе в американския Чикаго Файър
Коментари Харесай

Станислав Иванов: В САЩ вярват, че ще успеят да излязат от групите

Българският футболист Станислав Иванов, който играе в американския Чикаго Файър даде изявление за Българска национална телевизия, в което описа малко повече за настроенията в Съединени американски щати преди присъединяване на страната на Световното състезание в Катар.

Юношата на Левски показа, че се усеща една еуфория в Съединени американски щати преди Мондиала и добави, че в страната интензивно работят за развиването на футбола.

" Има еуфория в цяла Америка, тъй като там поддържат националните си тимове. Говори се, че хората въобще не гледат футбол, а избират баскетбол и американски футбол, само че на всеки мач в МЛС има най-малко по 30 хиляди души, тъй че има интерес. Футболът в Съединени американски щати се развива и към този момент от ден на ден играчи започнаха да излизат на открито, а това единствено по себе си приказва за работата там ", съобщи Иванов.

Играчът на Чикаго Файър разкри още, че в Съединени американски щати имат вяра в възможностите на отбора да преодолеят групите на Световното състезание в Катар, само че самият той счита, че напред в шампионата ще продължат Англия и Уелс от тази група В.

" Футболът в Съединени американски щати е много по-интензивен, работи се и доста повече физически. Набляга се на офанзивния футбол, който да радва почитателите, които постоянно желаят да гледат головете. Има огромно почитание и към играчи като Пулишич и Маккени, които са считани за най-успешните им футболисти за това време. В Съединени американски щати имат вяра, че ще съумеят да излязат от групите, само че аз считам, че тимовете, които ще продължат са Англия и Уелс ", показа Станислав Иванов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР