Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за приятелския мач

...
Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за приятелския мач
Коментари Харесай

Евтини билети за историческия мач на България на Колежа

Българският футболен съюз започва продажбата на билети за приятелския мач на националния тим против Иран (7 септември, 19:00 ч., ст. „ Христо Ботев “ в Пловдив), както и за гостуването от квалификациите за Евро 2024 против Черна гора 3 дни по-късно, оповестиха от БФС. Срещата в Пловдив е с исторически темперамент, защото за пръв път " Колежа " ще одобри мач на " лъвовете ". Пропуските към този момент са налични в цялата партньорска мрежа на Eventim. От 2 септември такива ще могат да бъдат закупувани и на билетните каси в Пловдив.

Цените са, както следва:
Сектор А – 12 лева
Сектор B – 8 лева
Сектор C – 10 лева
Сектор D – 8 лева
VIP билет – 40 лева

БФС и формалният сътрудник на федерацията Vivacom не престават и една от най-успешните си взаимни начинания – " Семеен бранш “. Той дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (Сектор А, Блок 1) на преференциални цени – възрастният купува билет на действителната му цена (12 лева.) и има право да заведе до 3 малолетни деца против спомагателен 1 лева на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

Българският футболен съюз към този момент приема поръчки и за гостуването на националите ни в Подгорица. Двубоят ще се организира на 10 септември от 19:00 ч. (18:00 ч. локално време) на Градския стадион в столицата на Черна гора, а закупуването на билети за бранша, очакван за ентусиасти на България, е допустимо само след предварителна поръчка на имейл или на тел. +3599055349.

Крайният период за подаване на поръчки е четвъртък, 31 август, до 17 ч.

Уведомяваме почитателите, че на място билети за български ентусиасти няма да се продават.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР