Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за приятелския мач

...
Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за приятелския мач
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за контролите с Иран и Черна гора

Българският футболен съюз започва продажбата на билети за приятелския мач на " А " националния тим против Иран (7 септември, 19:00 ч., ст. " Христо Ботев " в Пловдив), както и за гостуването от квалификациите за Евро 2024 против Черна гора 3 дни по-късно.

От през днешния ден билетите за домакинската контрола са налични в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн тук. От 2 септември пропуски ще могат да бъдат закупувани и на билетните каси в Пловдив.

Цените са, както следва:

Сектор А - 12 лева

Сектор B - 8 лева

Сектор C - 10 лева

Сектор D - 8 лева

VIP билет - 40 лева

БФС и формалният сътрудник на федерацията Vivacom не престават и една от най-успешните си взаимни начинания - " Семеен бранш ". Той дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (Сектор А, Блок 1) на преференциални цени - възрастният купува билет на действителната му цена (12 лева.) и има право да заведе до 3 малолетни деца против спомагателен 1 лева на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

Българският футболен съюз към този момент приема поръчки и за гостуването на националите ни в Подгорица. Двубоят ще се организира на 10 септември от 19:00 ч. (18:00 ч. локално време) на Градския стадион в столицата на Черна гора, а закупуването на билети за бранша, очакван за ентусиасти на България, е допустимо само след предварителна поръчка на имейл [email protected] или на тел. +3599055349.

По категорично условие на локалните управляващи при поръчка искащите са длъжни да дават трите си имена, дата на раждане и номер на документ за идентичност. Билетът за дуела е на цена от 3 евро и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в банка ДСК с съображение номер на поръчката.

Крайният период за подаване на поръчки е четвъртък, 31 август, до 17 ч.

Уведомяваме почитателите, че на място билети за български ентусиасти няма да се продават.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР