Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за първото домакинство

...
Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за първото домакинство
Коментари Харесай

Оцениха Черна гора на 15 лв.

Българският футболен съюз започва продажбата на билети за първото домакинство на националния ни тим от квалификациите за Евро 2024 против Черна гора. Двубоят ще се организира на 24 март, петък, от 19:00 ч. на стадион " Лудогорец Арена " в Разград.

От през днешния ден билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн тук. От 20 март пропуски ще могат да бъдат закупувани и на касите на ст. " Лудогорец Арена " в Разград.

Цените на пропуските са както следва: Сектор А – 12 лева, Сектор Б (трибуна " Моци " ) – 10 лева, Сектор Г – 10 лева, Сектор В – 15 лева, ВИП билет – 50 лева

БФС продължава и една от най-успешните си взаимни начинания – планът " Семеен бранш ". Той дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели – възрастният купува билет на действителната му цена (15 лева.) и има право да заведе до 3 малолетни лица против спомагателен 1 лева на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

Българският футболен съюз припомня на последователите на националния тим, искащи да посетят първото посещение от европейските квалификации – против Унгария на 27 март от 20:45 ч. локално време на стадион " Пушкаш Арена " в Будапеща. Закупуването на билети за втората европейска подготовка за бранша, очакван за ентусиасти на България, е допустимо само след предварителна поръчка на e-mail: [email protected] или на телефон +359 2 9055349.

По категорично условие на унгарските управляващи, при поръчка искащите са длъжни да дават трите си имена, дата и място на раждане. Билетът за първото посещение на „ лъвовете “ от квалификациите за Евро 2024 е на цена от 26 лева и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в ДСК с съображение номер на поръчката.

Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите им най-късно до 20 март. Те могат да ги получат в електронен вид на посочен от лицето e-mail адрес или персонално в административната постройка в НФБ „ Бояна “ в работни дни сред 9:30 и 17:00 ч.

Крайният период за подаване на поръчки е 25 март, събота, 17:00 ч.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР